Engaged | Meet Finn

2 - kopie

De laatste paar weken zat ik continu in een achtbaan.
Allereerst werd mijn scriptie goedgekeurd en behaalde ik mijn Hbo-diploma als Leisure Manager. Bovendien tekende ik meteen een contract voor een bijna fulltime baan, hoera! Vervolgens gingen we op een prachtige vakantie. Bij thuiskomst wachtte er nog een verrassing.

Vorige week werd ik ten huwelijk gevraagd. Ik verwachtte het al enige tijd, maar toch op dat moment niet. Stephen en ik zijn bijna 7 jaar samen en beide kattenliefhebbers. Toen ons een kater uit een heel leuk nestje werd aangeboden, konden wij geen nee zeggen (want het plan lag er al enige tijd).

Op een zondag zouden we hem (Finn) gaan ophalen – zaterdag hadden de mensen van het nestje al plannen. Dus zaterdag nam Stephen mij mee uit eten. Bij thuiskomst stond daar ineens Finn al in z’n hok op de bank te wachten. Waaat?! Ik begreep er niets van. “Haal hem er maar uit” zei Stephen. Vervolgens zag ik een ring aan Finn zijn halsband hangen en ja hoor; Stephen ging op z’n knieën en vroeg me. Hoe leuk!

IMG_6817 - kopie-2

Verloofd zijn is geweldig maar even wennen. We doen alles nog precies zoals altijd, maar toch is het idee dat het m’n man wordt enorm bijzonder. Nu kan de voorpret en uitzoekwerk beginnen.

Natuurlijk kan ik dit verhaal niet afsluiten zonder wat foto’s van Finn;

IMG_6834 - kopie

2

IMG_6986-2

IMG_6991-2

IMG_7022

IMG_7024-2

IMG_7032

IMG_6870

X Let love rule

Advertisements

2 thoughts on “Engaged | Meet Finn

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s